Haemme mediamyyjää

10.8.2016 08:43

ESA Digital Oy on valtakunnallinen, digitaaliseen POS- ja ulkomainontaan keskittynyt yhtiö. Toteutamme yhdessä asiakkaidemme kanssa digitaalisia mediaympäristöjä ja myymme mediatilaa näyttöpinnoille alueellisesti ja valtakunnallisesti. Tärkeimpiä mediaympäristöjämme ovat Nesteen Liikenneasemat ja Cityconin Kauppakeskukset. ESA Digital on osa Mediatalo ESAa.

MEDIAMYYJÄ

Haemme ESA Digitalin myyntitiimiin kokenutta mediamyyjää, jolla on jo näyttöjä menestymisestä myynnissä. Olet tavoitteellinen, idearikas ja luova ratkaisumyyjä digitaalisissa mediaympäristöissä. Yhteistyö media- ja mainostoimistojen kanssa on sinulle tuttua.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa vastaat valtakunnallisesta mediamyynnistä bränditaloille, mainosasiakkaille ja yrityksille. Toimipisteenä on Helsingin toimistomme Pitäjänmäellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Esa Rimpiläinen 16.8. klo 9-12 ja 19.8. klo 9-12 puh. 0400 481 509. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 23.8.2016 Mediatalo ESAn verkkosivun kautta www.mediataloesa.fi/meilletoihin.